Ouch!

Igår var jag på ett bodypump-liknande pass på F&S. Skivstång, lösa vikter, bräda och kondition i ett och samma pass på 75 minuter. Dra mig baklänges på en kärra, vad trött jag blev! Det var knappt att jag kunde gå på mina egna ben ut ur salen efteråt. Jag var så himla slut i benen att varje steg resulterade i grava krampkänningar.

Det där trötta i musklerna har hållit i sig hela dagen idag. Det känns som om jag tömt varenda glykogendepå i varenda muskel i benen. Vilket förmodligen är just precis vad jag gjort.

Nu börjar det trötta ge med sig. För att ersättas med en brutal (jag säger brutal!) träningsvärk! Med lite tur tar jag mig upp ur sängen imorgon.

Jag misstänker att jag inte kommer kunna gå på det passet igen nästa torsdag (några små hål i magen lär säkert sätta effektivt stopp för träning en vecka framöver). Trist, eftersom det var ett roligt pass. Och det hade ju viss effekt, kan man säga…

Pust

Hm, ja, alltså. Det gick väl sådär. Eller tja, hyfsat i alla fall. Jag svamlade lite och kom av mig lite nån gång, men i det stora hela är jag ganska nöjd. Framför allt är det skönt att det är klart! Nu är det bara de sista ändringarna och tilläggen i den skriftliga delen kvar och det lär inte ske förrän efter själva examensdagen, eftersom nästa kurs (den sista någonsin!) som börjar på torsdag och håller på till dagen innan examen (sic! Exakt hur otacksamt måste det inte vara att hålla i den sista föreläsningen på fredag eftermiddag innan examensdagen?!) lär vara ganska hektisk.

Kärleken kom till min presentation, trots att han fick jobba över och inte kom hem förrän kl 1 inatt. Och han var så fin när han satt utanför och väntade på att jag skulle hämta honom. Skjorta och slips och allt. Jag placerade honom långt bak så att jag inte skulle bli för distraherad av honom och komma av mig :)

Resten av dagen har ägnats åt allmänt pyssel. Kärleken dammade och dammsög medan jag var och handlade lite och förberedde dagens middag. Kärleken fixade också en snabbare brebandsuppkoppling till oss – mycket välbehövligt eftersom vi nu har det smalaste smalbandet som någonsin skådats.

Därefter bar det av till min lägenhet där vi började röja ur lite bland mina återstående prylar. Vi packade hela min bil full med skräp som vi slängde på återvinningen. Exakt hur vi ska få plats med återstående prylar i den här, redan smockfulla, lägenheten är för mig en gåta. Jag ska börja plocka hit resten på söndag. För imorgon ska jag åka och hälsa på bror med familj medan Kärleken sover efter nattpasset på jobbet.