Lucia

Jag börjar äntligen känna mig piggare. Igår orkade jag vara flera timmar i skolan och jag orkade baka lussebullar på kvällen. Jag var hos husläkaren (i ett helt annat ärende) på morgonen och de kollade crp och Hb bara för säkerhets skull. Allt var normalt. Skönt.

 

Idag har vi påbörjat den sista urröjningen av min lägenhet. Tio minuter efter jag vaknat upp ur narkosen ringde hyresvärden och sa att de skulle komma och besiktiga lägenheten 30 dec. Jag var helt lost i skallen och fattade inte hälften av vad han sa och jag ursäktade mig och försökte få honom att ringa tillbaks senare, eftersom jag var nyopererad och just vaknat ur narkosen. – Jaha, sa han, men om du ställer låset i serviceläge och lägger nycklarna utom den sista på diskbänken och låset till förrådet… och tvättstugelåsen… ett kuvert med…

 

Öh, de ska besiktiga lägenheten 30 dec, så mycket är jag med på. Då är jag i Östersund. Alltså måste allt vara klart senast på söndag nästa vecka då jag åker till västsverige med tåget. På juldagens kväll åker jag nattåget till Östersund där Kärleken hämtar mig på annandagens morgon. Behöver jag säga att jag längtar?!

 

Jag känner mig så jäkla stressad, det är så mycket jag måste hinna med innan jag åker. Och så är det långa dagar i skolan. Men jag ska inte gny, den här hösten har varit så fantastiskt lat… Imorgon ska vi fortsätta greja i lägenheten. Jag förstår inte hur i hela friden vi ska få plats med alla saker! Det är verkligen helt fullt överallt redan nu och jag har massor av saker kvar på vinden.

 

(Why, oh why, träffar jag bara män som hamstrar och som drabbas av svårartad ångest när ordet ”slänga” kommer på tal. Oavsett om det är trasiga, obrukbara saker det gäller.)

 

Idag har vi haft besök av Kärlekens ex med man och barn, samt en kompis till Kärleken med sambo och två barn. Jättemysigt! Kärleken kände ingen press alls på barnfronten… ;) Han klär med en bebis på axeln, helt klart. Vi har ätit lussebullar och fikon och pepparkakor och mozartkulor så att våra magar står rakt ut. Eller i alla fall min. Jag tror inte att det är möjligt för Kärlekens mage att stå ut.

 

Imorgon ska Kärleken iväg på grabbkväll hos vänner och jag har bjudit hit kursare och vänner på lite adventsmys. Det blir säkert jättemysigt!

 

Jag är lite klen idag. Klenare än igår. Lågt blodtryck och ont i magen. Men inte lika trött, tack och lov! Det är vidrigt att vara så trött! Särskilt när man har så mycket att göra som jag har den närmsta veckan. Det är lika bra att jag går och lägger mig, så jag orkar