En vecka till jul

I söndags skulle Kärleken iväg på grabbkväll. Jag kunde ju inte vara sämre, så jag anordnade en tjejkväll här hemma. Det var så himla mysigt! Förutom jag kom svägerskan och Lillan, Kandidaten, kursare I med sin lilla Russelbebis, kursare C, grannen, och kursare J med sin valp.

Jag tar mig friheten att stjäla lite bilder från Kandidaten. Hoppas du ursäktar :)

Lillan viftar omkring på golvet

 

Kursare I‘s Russelbebis

 

Faster och Lillan

 

Kursare J‘s valp

 

Vi gullade med valpar och bebis och pratade en massa tjejsnack. Som kursare I uttryckte sig: på tjejpartyn ska man prata om de fyra S’en: Sex, Smink och Stora Snoppar. Ungefär så var det ;) Jag hade det så himla mysigt och bra! Jag älskar verkligen alla mina fina vänner! Pöss på er!

I måndags var första dagen jag kunde ha på mig byxor utan resår i midjan. Jeans alltså. Sweet. Att gå omkring som en pösmunk i mjukisbyxor har ju såklart sin charm och här i Gottsunda kan man nästan säga att Adidasbyxor med ränder på sidorna är mode. Men det är inget mode jag uppskattar. Jag kan ha jeans och jag kan sova på mage. Jag har fortfarande ingen känsel i huden medialt om snittet på vänster sida, men vad spelar det för roll?!

Det är långa och bitvis dödligt tråkiga dagar i skolan. Idag var den tråkigaste dagen sedan urminnes tider. Jag tror bestämt att man kan avlida av tristess, jag var inte långt borta idag kan jag meddela. Jag sms-terroriserade i stort sett alla i min telefonbok bara för att hålla mig vid mina sinnens fulla bruk. Nuff sagt om det.

Tja vad har mer hänt?

  • Jag har gråtit lite över Pussel, hunden som aldrig blev, när jag gav bort sakerna som skulle blivit hans
  • Jag har gråtit en hel massa över Ella Brun
  • Jag har skrattat så att jag fått magkramp, bara för att jag mår så bra och för att jag älskar så att jag tror jag sprängs
  • Jag har äntligen hittat ett par vita festskor till balen
  • Jag har lämnat in balklänningen för att få den uppsydd till rätt längd
  • Jag har fipplat en massa med adressändring och tillsist, efter ett par arga samtal, fått allt iordning. De ville nämligen inte byta mitt efternamn, utan bara lägga till mitt nya. Vilket skulle ge oss fyra namn på brevlådan. Mitt nuvarande, mitt gamla dubbelnamn och så Kärlekens efternamn. Smidigt…
  • Och så suttit oändliga timmar i föreläsningssalen. Jag är inte van! Jag förstår inte hur jag orkat med det i så många år!
  • Sökt jobb

Ja, det var väl ungefär det.