Lovet i bilder

En liten uppdatering kanske vore på sin plats…

Lovet har bjudit på

Julfirande

 

och därpå följade tågåkning norröver till Jämtland där Kärleken firat jul med sin familj. Det var mysigt som 17 att åka nattåg! Det har jag inte gjort sen jag var barn. Visst var det trångt och varmt som i en bastu, men det gjorde inte något. När tåget kom in till stationen tidigt på annandagens morgon väntade Kärleken där på mig och vi kröp ner i sängen och sov ytterligare några timmar innan det var dags att gå upp och möta familjen.

Väl i Jämtland har vi ägnat oss åt idel vinteraktiviteter så som

 Skridskoåkning. Hellre än bra, kanske man bör tillägga

 

Skotertur på isen

 

 Sparktur på isen iklädd Michelinutrustning

 

 Vacker soluppgång

 

 Kälkåkning i backar med liftsystem och olika lätta/svåra nerfarter. Den längsta nerfarten var 1250 meter lång! Hej vad det gick! Det var helt sjukt roligt! Rekommenderas om man har vägarna förbi Persåsen!

 

Solnedgång på väg hem från Persåsen

 

 

Åkt slalom i snö och blåst. Även det hellre än bra. Det blev några vurpor, men jag klarade mig undan några svåra skador. Jag behövde inte köras ner med skoter som sist jag åkte (för 17 år sen). När jag däremot klev ur bilen hemma på uppfarten efter en hel dag i backarna, halkade jag och vred till knät som givetvis svullnade och värkte ett par dagar efteråt. Tur att det gick över!

 

Åkt nordösterut för att hälsa på finaste Fin. Vidunderlig utsikt från bron strax innan samhället. Av Fin fick jag och Kärleken varsin mugg – min med kor på, Kärlekens med hästar på. Jag ska bespara er motiveringen till varför Kärleken fick hästar på sin ;) Dessutom fick jag en examenspresent som är så fin och unik att jag blev alldeles tårögd. Det kommer kort på den sen, efter själva examen. Hos Fin bjöds vi dessutom på elitgod stek med hel suverän sås! Receptet, Fin, receptet :p

 

Firat nyår på ett lugnt och sansat sätt hemma hos Kärlekens föräldrar. Det är kylan som ger mig den lätt maniska blicken på bilden, inget annat :)

 

 Njutit av nysnö och kyla

 

 Myst i soffan tillsammans med ett broderi

 

Njutit av ett alldeles vidunderligt landskap

 

Förutom allt ovan har vi även varit hemma hos en kompis till Kärleken på fest och dagen efter var jag inte alls särskilt pigg. Uff! Vi var även på ett bröllop då två av Kärlekens vänner gifte sig. Mycket fint, men jag var fortfarande sliten efter festen dagen innan. Vi har hälsat på Kärlekens syskon med familjer, vi har spelat spel, tittat på diabilder, tittat på film och ätit fantastiska mängder mat och godis. Nu måste jag späka mig fram till examen så jag inte spräcker klänningen.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag var nog jämte i mitt förra liv och jag hoppas att jag blir det någon gång i detta livet också.

Jag har haft det så bra under lovet, men det är allt skönt att vara hemma igen.