Nice

Det var så härligt att gå ut i morgonrocken i förmiddags och hämta post från vår brevåda. Vår brevlåda. Där båda våra namn står. Nu var det ingen post till mig i och för sig, but still :)

Och hörrni, om ni vill läsa mina skyddade inlägg, så skicka iväg ett mail till mig. Adressen hittar ni långt ner till höger.

T minus fem dagar

När Kärleken frågar om jag är nervös inför lördagen säger jag nej. Vad har jag att vara nervös över? Det värsta som skulle kunna hända är att snubbla på väg fram när jag ska ta emot diplomet och den risken kan man väl inte påstå är överhängande.

Mitt undermedvetna tycker däremot annat. Hela natten har jag vridit mig av och an i svettiga mardrömmar om allt som kan gå fel: jag har fel frisör som gör att mitt hår ser ut som skit, jag är försenad så att jag måste springa och klättra över tågvagnar och bli haffad av ordningsvakter och smutsa ner mig samtidigt som jag försöker sminka mig med undermåligt smink – mascaraborsten fastnar och går av och jag lyckas smeta ut ögonskugga och kajal över hela ansiktet. Dessutom blir jag sjuk och nästan dör och kommer alldeles säkert att missa examen.

Det var skönt att vakna!

Idag har jag kontrollerat att klänningen går att få på trots julmat och -godis, att capen passar till klänningen, att skorna passar till resten, att smyckena passar. Och ja, jag är så jäkla nöjd! Jag har aldrig varit så fin i hela mitt liv som jag kommer vara på lördag :)

Ont

Om det nu inte är något fel på min mage, varför gör det då så innihelvetes ont?! Både igår och idag. Helt “fel” tid i månaden dessutom. Det gör så jäkla ont, att stå och gå upprätt är inte att tänka på. Det strålar från långt ner på höger sida ut i underlivet som krampar och det strålar även bakåt så att det känns som att skita ut en soffa när jag försöker gå på toa. Vad är det som är fel?! Det kan inte göra såhär ont utan att det är något fel! :|