En bra sås…

… reder sig själv. Eller vad är det man brukar säga?

Jag har ägnat hela kvällen åt att skruva ihop och ställa iordning vår nya säng. Inte helt lätt när man är helt solo, vill jag lova. (Kärleken har jobbat ikväll.) Konstruktionen i sig var enkel, men en dubbelsäng är hysat otymplig och jag svor långa ramsor med jämna mellanrum. Tur man är ambidexter och envis som en gammal get!

Nu är sängen på plats och det blev bara SÅÅ fint! Jag kommer aldrig vilja lämna sängen ;) Nu ska alla tavlor hängas på sina rätta platser och det ska inhandlas en sänglampa till Kärlekens sida av sängen.

Förövrigt vaknade jag otäckt sent i förmiddags och kände mig allt annat än pigg och fräsch. Jodå, nog hade jag lite feber. Ont i halsen, svullen i svalget och äckelgojs i bihålorna. Eftersom jag så sällan är förkyld beter jag mig som en man de få gångerna jag blir det – jag gnyr och tycker synd om mig själv och vill helst bli uppassad på hela dagen. Tur att det klena går över snabbt i alla fall :)

Jag har fått “order” av kursare L att sätta på P3 kl 6.45 imorgon bitti, då kommer det tydligen något från henne till människor hon tycker om :) Gissa vem som kommer sitta bänkad framför radion?! Spännande! Jag har ingen aning om vad hon hittat på.

Och klockan 10 ska jag träffa min handledare och fixa till det sista på examensarbetet. Jodå, tiden går fort, trots att man är arbetslös.