Hemma

Äntligen hemma i Uppsala hos Kärleken igen!

Tja, vad ska jag säga? Vi har hälsat grundligt på varandra, Kärleken och jag ;) Det är underbart att ha någon som längtar efter en lika mycket som jag längtat efter honom! Gårdagen gick i mysets tecken. En härlig frukost med varma frallor och kaffe framför tvn, några maskiner tvätt, en promenad, tv-spel, sushi, film, vin och lite läsning.

Jag fick ett Gottogram på posten medan jag var bortrest. Det var från darling Smulan och innehöll en bok och lite godis. Mmm!

Idag ska vi försöka vara lite mer nyttiga och veckohandla, hänga upp tavlor i sovrummet och jag ska göra de sista ändringarna i examensarbetet och skicka det till Urkund.

Imorgon ska jag till ett stort djursjukhus söderut på anställningsintervju. Inte för att det är ett jobb som jag kan ta, det är minst tio mil enkel resa att pendla, men det är alltid bra att visa sig och jag vet också att de öppnat en filial i Enköping…

Förövrigt har jag halverat dosen Sertralin inför bebismakandet. Ägglossning inom ett par dagar säger p-datorn :) Nu ska jag bara övertala Kärleken vilken bra idé det är ;)