Awww

De här myrkrypningarna i benen gör mig galen! Jag säger GALEN! Igår tog jag faktiskt till ½ benso för att inte gå upp i limningen.

Idag var det jag som beställde telefontid hos min läkare (jag har listat mig på en jättebra privat vårdcentral – man kommer alltid fram på telefon, de har flera timmars telefontid varje dag. Och om man inte kan ringa på telefontiden så skickar man ett mail så får man svar senast dagen efter, om man behöver en tid finns det för det mesta gott om tider, inom en vecka får man garanterat tid.) där jag ska fråga om jag kan få ett uttag på benso eftersom jag bara har en tablett kvar. Det var väl år och dar sen jag nyttjade benso mer än en gång i halvåret.

Jag hoppas innerligt att det här bara är utsättningssymtom och att det ger med sig när kroppen vant sig att vara utan SSRI. För såhär står jag inte ut med att ha det!

Jag och Kärleken hittade en bättre bot mot myrkrypningar ikväll. Boten börjar på s och slutar på ex :D

Förövrigt har jag och Kärleken varit på en långpromenad i det underbara vädret, vi har städat fint i lägenheten, tvättat lite, jag har gräddat lite våfflor som serverades med sylt och grädde, jag gjorde till och med rent spisfläkten! Jag har varit på skolan och fått underskrift av min handledare att mitt examensarbete är godkänt av henne och lämnade sedan vidare arbetet och godkännandeblanketten till examenskommittén. Nu ska de godkänna det hela, arbetet ska publiceras och allt ska registreras i Ladok. SEN kan jag ansöka om veterinärlegitimation hos Jordbruksverket.

En massa formalia kvar bara alltså.

Och så har jag varit ute i stallet och pysslat om grannens gravida och JÄTTEtjocka häst medan grannen tar en välbehövlig semester hos sina päron.

Nu blir det film och glass i soffan!