Imorgon…

… ska jag äntligen bli av med allt jäkla hår! Nåja, kanske inte just allt men åtminstone hälften eller lite mer. Jag sparade ut håret enkom för att kunna göra en snygg uppsättning till examensbalen och nu när den är överstånden ska det bli så skönt att bli av med eländet!

Imorgon är också Kärlekens födelsedag. Exakt vad som kommer att ske då kan jag inte avslöja än, han kanske tjyvläser ;)

Bästa grannen var i alla fall med en sväng på stan idag för att inhandla attiraljer inför firandet. Hehe! Vi passade på att ta en burgade på Max också. Det behövde jag! Min aptit har varit usel ett bra tag nu och mängden mat och energi jag fått i mig under den tiden är inte tillräcklig. Maxmålet gick ner men det är också det enda jag förmått äta idag.

Jag lagade iordning lax och ris idag men åt bara några tuggor, resten fick Kärleken äta upp. Lite godis köpte jag till Kärleken också, eftersom det är hans tur att vara ynklig och sjuk idag. Han nyser och nyser och nyser och snorar och snorar. När jag kom hem från stan idag hasade han omkring i långkalsonger och toppluva. Haha! Han är den finaste och sexigaste sjuklingen jag någonsin sett! Hur som helst har jag ätit lite godis också. Det konstigaste är att trots att jag vet att jag inte ätit särskilt mycket, så känner jag mig helt proppfull i magen. Som om jag ätit en antilop allra minst.

Jaja, jag har ingen feber idag och är mycket piggare, fast nu framåt kvällen känner jag mig lite svullen i halsen. Men förkylningen får gärna vänta ett par dagar till. Jag vill ju inte vara sjuk på Kärlekens fördelsedag!