Uh

Jag var inte så stursk när jag vaknade imorse med andedräkt som en drake, upprörd mage och öm hårbotten. Men det är helt och hållet självförvållat och så är det med det. Och visst var det värt det! Jag hade så himla roligt! Jag och grannen dansade i princip konstant från det att vi kom runt 22.30 tills att vi drog runt 2.30. (Vi bestämde att det var dags att dra när de där desperata kvart-i-tre dräggen började bli allt för störiga och påflugna. Nej, jag tycker INTE att det är sexigt att bli påsmugen bakifrån och plötsligt känna någon som slickar en på halsen alt. tar en på brösten eller trycker sitt skrev mot ens bak!)

Nästa gång jag går ut ska jag i alla fall inte glömma bort att sätta in öronproppar. I natt när jag kom hem fick jag ångest över att vara halvdöv med ett högfrekvent pip i vänsterörat och ett dovt dånande i båda öronen. Tinnitus har jag redan, jag vill inte göra det värre.

Stupid, stupid me!

Kärleken serverade mig kaffe innan han gick till jobbet idag. Det är bandyfinal här i Uppsala idag så jag gissar vad han kommer att få göra idag… Jag är glad att han är på trafiken nu och inte på ordningen och jag är glad att han slutar redan kl 20.

Nu orkar jag nog duscha och kanske göra mig en omelett med ost och broccoli.