Ja de e vååååren

Härligt vårväder!

Idag var vi på det nya Ikea i Uppsala och kikade lite innan Kärleken började jobbet. Synd bara att jag var så hungrig att det var som att ha helium i skallen. Jo, vi åt i fiket, men heliumet ville inte försvinna. Vi köpte en lagerbokhylla att ha våra trädgårdsattiraljer i på uteplatsen.

När vi kom hem låg deklarationen och väntade på mig i lådan. Jag visste ju att jag skulle behöva betala tillbaka, frågan var bara hur mycket. När beloppet blev femsiffrigt satte jag i halsen – sommaren lär ju bli hyfsat snål ändå om man säger så. Ända tills jag såg att det femsiffriga beloppet var det jag skulle få tillbaka! *omg*

När Kärleken åkte till jobbet satte jag igång med att slafsa på lite lack på bokhyllan och därefter började jag röja upp i trädgården. Heh, jag är helkass på trädgårdsskötsel! Jag skulle behöva en ABC-bok i trädgårdsskötsel. På Trädgård for dummies-nivå. Inte vet jag vad som är ogräs och vad som är finväxter? Inte vet jag vilka blommor som blommar när eller var eller hur länge eller hur ofta. Eller beskära och klippa och gödsla och så.

Men, jag har en trädgård :D

Och jag ska njuuuta av den i sommar! Grilla, dricka öl, läsa bok, tända ljus. Sweet!

Nu på kvällen har jag varit på nåt Bodypumpliknande pass på F&S. Herrejävvlar, som man säger i Götteborrrg. Min arma lekamen! Om jag kan gå imorgon borde man kontakta pressen, det kommer i så fall inte vara mindre än ett mirakel.

Snart kommer Kärleken hem och vi har some serious talking att ta itu med. Men imorgon är han ledig och då ska vi ligga kvar i sängen och pussas hela förmiddagen, sen blir det hemmapyssel hela långa dagen. Fönstren ska tvättas, jag ska fortsätta greja i trädgården, vi ska handla frön och penséer och en kratta och kompostgaller. Det behöver dammsugas och bokhyllan behöver mer lack och sen skruvas ihop. Vi ska göra god fika och laga mumsig mat och kanske till och med dricka ett glas vin till maten på kvällen.

Annars ligger jag i hårdträning inför beach 2009. Jogging innan frukost 6 dagar i veckan, två intensivpass på F&S och ett pass som det idag i veckan. Bara nyttigheter på menyn. Får jag inte gå med bebismage i solen kan jag lika gärna vara trimmad och slimmad.

Och så var det med det.