På’t igen

Medan Kärleken sov efter att ha jobbat natt låg jag ute i solen på en filt och läste klinisk kemi igår. Pysslade lite i trädgården också och grävde ner påskliljelökarna som stått i kruka tills nu. Om vi bor kvar här nästa vår borde de komma upp.

Idag har vi varit hos bror, svägerska och Lillan och firat födelsedag. Både brorsan och svägerskan fyllde år alldeles nyligen och idag åkte vi över på fika och presentutdelning. Mysigt som vanligt att gosa med Lillan som var på ett strålande humör, trots envis diarré och småknottror över hela kroppen.

Lilla hjärtat, vad jag kommer sakna dem när de flyttar om en månad! :(

Nu håller jag på och kokar soppa och Kärleken handlar frukost åt mig. Jag tänkte sova i mitt övernattningsrum och spara 20 mil och tre timmar i bilen mellan måndag och tisdag. Inte för att jag vet vad jag ska göra mellan 17 och 8 när jag är ledig, men nåt kan jag nog hitta på.

Imorgon ska jag vara helt ensam på akuten i 5 timmar på förmiddagen. Det känns ju som en bra grej… Höhö. Jag har hyfsad koll på den kliniska kemin nu i alla fall och det är alltid något.