Mys

Mysig dag!

Vaknade relativt tidigt för att vara helg, låg kvar i över en timme i sängen och småpratade med Kärleken. Åt frukost framför tvn. Pysslade i trädgården. Virkade lite. Somnade på soffan på Kärlekens axel framåt eftermiddagen. Bilen till Sollentuna. Bror grillade, svägerskan fixade i köket, jag underhöll Lillan. Smorde in henne efter badet, satte på pyjamasen, gav välling, borstade hennes två små tänder och sen tog pappa över och nattade henne. Godis och chips i soffan framför schlagerfestivalen.

Det är en sån lycka att få vakna upp i sängen och ha Kärleken där bredvid. Krypa in under hans varma täcke, lägga armen kring hans midja och sniffa i hans nacke. Han är så vacker, min prins! Helt igenom vacker. Att få krypa nära, lägga handen över hans (supersexiga) höftben, kinden på hans axel. Det får mitt hjärta att svälla och nästan brista.

Hans lena armveck, hans bruna ögon. Jag smälter och går sönder, men blir på något konstigt vis helare. Det slår gnistor, det värker och gör ont och gott på samma gång.

Jag är så lycklig att jag är här. Just där jag är!