Städdag

Uff, det blev alldeles för mycket vin igår. När grannen åkte hem hade det redan blivit ljust ute och fåglarna kvittrade. Klockan 3.30 la jag huvudet på kudden. Men vad gör väl det? Vi hade så himla mysigt och kul, som om det inte alls var flera månader sen vi hade lite tid på tu man hand.

Tyvärr fick sig min buske med löjtnanthjärtan en törn när vi drösade ut i rabatten nångång där framåt morgonkvisten :) Och min vita pensé är helt mosad :D Men det var det värt, för jag skrattade så att jag nästan kissade på mig.

Så imorse (eller snarare i förmiddags) var jag inte så pigg. Ändå var jag uppe före Kärleken som gick och la sig flera timmar innan mig.

Efter lite frukost framför tvn drog vi iväg ner till Vårdsätra för lite sol och bad. Det var inte så behagligt att vara i solen med en kopparslagare bakom pannbenet, så vi stannade inte så länge och jag gick ner och svalkade av mig i vattnet med jämna mellanrum.

Efter att ha handlat lite förnödenheter satte vi igång med storstädning här hemma. Dammråttorna var i bäverstorlek, så vi fick klappa ihjäl dem med en sopskyffel innan vi kunde dammsuga upp dem. När man (jag) är hemifrån 12-13 timmar varje dag, har 2-3 timmar vakentid hemma per dag, prioriteras inte städning om vi säger så.

Men imorgon kommer ju mamma och Partern på besök för några dagar, så då måste det ju så hyfsat ut här hemma. Jag dammsög till och med under alla kuddarna i soffan och skurade rent i sopskåpet under diskhon.

Och så, tillsist, ett tips från coachen; Om ni planerar att vara intima med en annan människa, se då till att stänga altandörren. Såvida ni inte vill att hela grannskapet ska få höra exakt hur mycket ni njuter av varandra, vill säga. Hrmpf!