Midsommar etc

Hoppas alla haft en bra midsommar. Det har jag. Jag har firat den tillsammans med Kärleken, bror, svägerska, Lillan, islänningen, mamma och Partnern hemma hos mamma i västsverige.

Jag barnvaktade Lillan mest hela dagen och mitt hjärta smälter och växer när den lilla tjejen tultar fram till faster, tittar upp på mig och sträcker upp sina små armar mot mig och ber mig lyfta upp henne. Och att hon kommer till mig med stora tårar på kinderna när hon ramlat och slagit sig på en pall. Mamma är såklart bäst, men när inte hon finns att tillgå är faster bäst.

Lilla hjärtat!

Jag har hunnit träffa bästvännen och Linis också och varit på en liten rundtur med Kärleken i närområdet.

Igår var vi på Liseberg. Kärleken har bara åkt bergochdalbana en gång för ungefär 15 år sedan och har aldrig varit på Liseberg. Jag drog med honom upp i Lisebergsbanan först av allt. Han älskade det. Sen var det han sm drog med mig i den ena bergochdalbanan efter den andra. Fast Kanonen hoppade jag över. Jag är ingen big fan of hemska åkattraktioner.

Vi besökte även hotell Gasten, åkte (såklart) Flumriden, Kållerado och radiobilarna. Sist av allt åkte vi Balder. Jag ville egentligen inte. Jag åkte den när den var alldeles ny och den var bara otäck tyckte jag då. Men Kärleken ville inte åka den själv, så jag följde med. Jag trodde jag åkte mot min egen undergång i backen upp. För att inte tala om den 70%iga lutningen i backen neråt. Men den här gången tyckte jag faktiskt att det var roligt. Trots att jag skrek så att jag näst intill tappade rösten och hade en otäck blodsmak i munnen efteråt. Det var nog sällskapet som gjorde det.

Sist av allt tog vi två lotter i ett chokladhjul och jag vann 2 kg choklad. En perfekt avslutning på en perfekt dag.

Det är alltid roligt att vara på Liseberg, men den här gången var det roligare än vanligt. Att vara där med Kärleken var magiskt. Att älska honom är som att åka bergochdalbana, att åka bergochdalbana med den jag älskar gjorde att jag log och skrattade så att jag fick kramp i kinderna.

Nu ska vi snart ta bilen uppåt igen. Imorgon jobbar jag, men Kärleken har semester och ska åka till Jämtland.

Och jo, på dag 36 kom den oefterlängtade mensen. 10 dagar sen. Jäkla skit!