Jordgubbar

Någon som har ett bra tips på hur man skyddar sina jordgubbar mot allehandla djur som vill äta upp dem? Nät är så obehagligt. Tänk om små fåglar och igelkottar och ekorrar trasslar in sig!

Min sallad som jag sådde och som kom upp så fint är helt puts väck. Det är väl nån liten hare, igelkott eller ekorre som mumsat förstås. Men jordgubbarna och smultronen vill jag allt ha kvar!

Tips, bitte!

Bedre

Idag mår jag mycket bättre, men jag är trött som bara den. Jag spelade klart Fear2 igår och kom i säng runt 1 inatt. Sov hyfsat. Vaknade 11.30!!! Herregud!

Packade strandväskan och promenerade ner till Vårdsätraviken där jag tillbringade ett par timmar. Det var riktigt skönt i vattnet idag och jag tog ett par långa simturer, läste lite, åt en glass.

Jag kom hem kl 16, la mig på soffan och somnade som en stock. Vaknade två timmar senare. Någonting konstigt var det helt klart i min kropp igår, med tanke på hur trött jag är idag.

Imorgon går jag hela dagen på akuten. Kollegan kör, så jag kan sova i bilen på morgonen. Och på kvällen kommer Kärleken äntligen hem! Det har varit en lång vecka utan honom!