Mygg

Sen senast har jag… jobbat. Jobbat, ätit, sovit. Igår 13-21 (som blev till 22 pga en magomvridning och en vovve med värmeslag som hade över 42 grader, var cyanotisk och nära på kolade vippen. Ingen lunch hann jag med heller.) och idag 7.30-16.30. Så jag sov över, inte stor idé att åka hem när jag inte varit hemma och i säng förrän kring midnatt och sen behöva gå upp några bara några timmar senare.

Idag har jag träffat två nöjda djurägare. Den ena skrev upp mitt namn för att fråga efter mig om det skulle bli någon nästa gång (och de har ändå åkt 60 mil, de åker hit igen hellre än att söka lokal veterinär) och av en djurägare fick jag en stor kram.

Jag ska försöka komma ihåg de nöjda djurägarna och inte bara de missnöjda.

Jag var ute i trädgården igår förmiddag innan jag åkte till jobbet. Idag när jag kom hem tappade jag hakan. Jösses, så mycket det hänt! Solrosorna som jag sådde i helgen och som det inte syntes ett spår av igår är nu 6 cm höga! Smultronen börjar mogna. Den vackraste blomman jag någonsin sett har slagit ut. Jag vet inte vad det är för en blomma, men vacker är den. Jag måste ta kort på den och se om det är någon som känner igen den.

På den korta vändan jag tog i trädgården, den var max 2 minuter, hann jag få inte mindre än sju myggbett. Jäkla odjur! Vi får skaffa myggnät att sätta framför altandörren så vi kan ha öppet ändå.

Och värmen är som bortblåst. Skönt, på sätt och vis, men jag gillar ju värmen också. När man kan ligga på stranden och bada. Inte när man sitter i en bil utan AC som stått i solen en hel dag och är lagom eftermiddagsmosig och ska köra 80 minuter. Då kan man hålla sig för skratt.

Kärleken jobbar till 04 i natt, så jag är solo här hemma. Den enda helgen den här månaden då vi är lediga samtidigt ska han på utflykt med sina killkompisar. Så vi har två lediga onsdagar tillsammans på hela den här månaden. Japp, jag är lite bitter.

Men imorgon ska jag och grannen ut på galej! Om vi har tur kan vi få lift hem med Kärleken när han slutar jobbet kl 04 ;)