Ryggskott

Det blev inget festande för mig och grannen idag heller :(

Jag har sovit fantastiskt illa i natt, somnade inte ordentligt förrän efter 4 någongång. Jag hade nyss somnat när Kärleken kom hem. Och när vi somnade tillsammans drömde jag en massa mardrömmar, den ena mer bisarr än den andra.

Förmodligen har jag legat och spänt mig hela natten, för framåt lunch när jag vaknade till liv var jag stel som bara den i ryggen, lite småvärk sådär.

Vi åkte och fikade hemma hos Kärlekens ex med man och barn, eftersom mannen just doktorerat och de ville fira lite. Vi satt ute på gården i skuggan och åt lunch och fikade. Framåt eftermiddagen skulle vi åka hem, Kärleken behövde sova lite mer innan han skulle börja jobba.

Jag la mig på sängen för att vänta tills han skulle komma och krypa ner hos mig. När jag reste mig small det till i ryggen. AAAW, the pain! Kärleken sa att det faktiskt small till, att han hörde det.

Så kvällen har tillbringats i soffan under en filt, kallsvettandes, trots Alvedoner och Dexofener. Nu har jag, med mycket möda och stort besvär tagit mig in i sovrummet och slagit mig ner på stolen framför datorn. Hur jag ska ta mig upp igen är en gåta.

Jag har aldrig haft problem med ryggen tidigare. Visst måste det här vara det som kallas ryggskott?