Boredom

Lördagen blev helt igenom ljuvlig. Först sol och bad för min del i Vårdsätra medan Kärleken jobbade. Lagom varmt i både luft och vatten. Sen grillförberedelser. Istället för hamburgare, som kändes lite barnkalas-varning, så marinerade jag lite fläskkarré, gjorde ugnsgrillade grönsaker och grönpepparsås. Jag dukade upp med kall öl, värmeljus och tilltugg på en picknickfilt ute i trädgården. Det fläktade lite lagom ute, så myggen höll sig undan så pass att det inte var obehagligt att vara ute.

God mat, god dricka (cider för min del) och underbart sällskap i vår lilla sommarträdgård. Jag älskar mig sönder och samman varendaste dag!

Igår gjorde jag inte många knop. Tog mig inte ens utanför lägenhetsdörren förrän Kärleken kom hem och vi åkte och köpte pizza och hyrde film.

Idag har jag varit på fillialen igen. Jag har lyssnat på ett hundhjärta inför en sedering, gjort en liten klinisk undersökning på en valp inför en vaccination. Det var allt som hände på förmiddagen. Jag satt och slösurfade, läste Amelia, åt kakor, åt muffins, drack kaffe, åt smörgåsar. Gäspade väldigt mycket och klagade över huvudvärken flera gånger om.

På eftermiddagen tittade jag på en hund med klåda och två hundar med öronbekymmer. Undersökte ytterligare en valp inför en vaccination. Åt fler kakor, drack mer kaffe, slösurfade, läste ännu en Amelia. Sen åkte jag hem. Det är skönt med såna här avbrott. Eftersom vi har tillgång till stora djursjukhusets journalsystem satt jag och kollade på vad de pysslade med där. Låg mig säga såhär: De satt inte och åt kakor och läste Amelia i alla fall. Herreminje! Jag ska aldrig klaga på att det är tråkigt på filialen igen!

Kärleken jobbar kväll och jag har ägnat kvällen åt att sova på soffan, laga middag (och två matlådor tills imorn), plocka jordgubbar och smultron i trädgården och nu ska jag försöka klara av slutet på tv-spelet jag håller på med.

Ungefär 10 dagar kvar till ägglossning och jag undrar om Kärleken vågar försöka den här månaden…