Scheisse

Vaknade med migrän igår morse. Bara att hysta in en migräntablett och ringa mig sjuk. När jag vaknade framåt lunch var migränen borta. Tack och lov för migränmediciner!

På eftermiddagen ringde de äntligen från jobbet i stan. Tyvärr hjälpte inte era tumhållningar. De valde en med mer meriter. Såklart. Jag orkade inte ens bli besviken.

Nu är vi på plats i Västsverige hemma hos mamma. Fick ett infall att åka hit, eftersom vi båda är lediga i helgen och vi inte vet när vi blir det igen. Tyvärr har mamma och Partnern åkt norröver idag på förmiddagen, men lite föräldrafritt i ett stort hus på landet är helt ok det också ;)

Nu ska vi snart åka in till grannstaden och hälsa på Lillan och svägerskan. Bror sover på jobbet efter att ha jobbat natt. Om bästvännen är hemma hälsar vi på dem också. Kanske skulle ringa en annan vän som jag inte träffat på år och dar och fråga om vi kan ses en snabbis, vi också.

Förövrigt är jag mer än lovligt skendräktig. BH’n har blivit för liten, ett ständigt dovt illamående, allt jag försöker äta smakar konstigt (varken godis, kaffe, öl, juice, hamburgare eller annat jag försöker äta smakar som det brukar), yrsel. Min kropp är verkligen redo. Jag hoppas att Kärleken blir det snart också!