Varsitt liv

Ibland är det pissigt att vara sambo med en polis. Särskilt när det är reggaefestival i stan. Det är som om vi lever två olika liv. Sedan vi kom hem i söndags natt har vi knappt setts. Vi hann med någon timme på stranden i måndags innan jag åkte till jobbet. Jag sov över eftersom jag jobbade sent. När jag kom hem på tisdagskvällen hade Mysbert redan åkt till jobbet.

På onsdagen sov han hela dagen och vi hann laga mat och äta innan han åkte till jobbet igen. Likadant på torsdagen. På fredagsmorgonen åkte jag innan han hunnit hem och på kvällen åkte han till jobbet innan jag hunnit hem. Han kom hem kl 5 imorse och sov idag till strax efter 16, varpå han åkte till jobbet strax efter 17.

Imorgon har han lovat att han ska ta sig upp innan tolv, så att vi kan åka ut till kusten några timmar.

För på måndag börjar jag sent och jobbar till 24. Och sover alltså över. Kommer inte hem förrän sent på tisdagskvällen. Han är ledig både måndag och tisdag. Alltså när jag inte är hemma. På onsdag, när jag är ledig, så jobbar självklart han.

Men till nästa helg, då är vi lediga samtidigt. Men då får vi förmodligen besök av Mysberts bästa vän från Jämtland.

Bah! Det blir verkligen inga barn gjorda när vi inte hinner ses :( Detta trots att Mysbert idag, innan han åkte till jobbet, sa att han trodde att han faktiskt skulle våga sig på skarpa skott nästa ägglossning (jag tror det när jag ser det ;) ).

Så jag har varit lite ledsen och besviken idag (över att vi lever tillsammans men var och en för sig, inte över det där med skarpa skott :) ), men så kom grannen över och vi grillade och drack cider och åt marängsviss till efterrätt. Och babblade, babblade, babblade! Jag är alldeles torr i munnen och trött i käkarna av allt prat ;)

Jag har inte många vänner, men de jag har, de är bäst!

Imorgon (eller idag, det är ju redan söndag) packar jag ner allt vi kan tänkas behöva på förmiddagen medan Mysbert sover, sen drar vi iväg till kusten. Jag misstänker att det är sommarens sista riktigt soliga dagar, så det gäller att passa på. (Vilket jag gjort idag, jag har legat vid stranden i flera timmar och badat ungefär sjutton gånger. Eller i alla fall sex. Gånger.)