Jobbar

Sitter på jobbet. Det är 50 min kvar tills jag kan gå hem. Jag har inte jobbat ihjäl mig, men det har varit att göra hela tiden. Bland annat en apdålig hund med hematokrit på 14 och trombocyter på ungefär lika mycket. Återstår att se om den överlever natten.

Just nu väntar jag på att en liten hund ska få ut sina valpar. Hittills har två kommit. Det är två kvar.

Gårdagen var helt underbar! Som vanligt i PMS-tider, så sov jag i princip ingenting på natten, somnade inte förrän framåt 5 på morgonen när Kärleken kommit hem från jobbet. Så vi tog en ordentlig sovmorgon, sen packade vi väskan och styrde bilen nordösterut till Öregrund där vi badade och solade på solvarma klippor, strosade runt och tittade på gulliga små hus och på fina båtar nere i hamnen samt åt en glass.

När vi kom hem framåt kvällskvisten köpte vi Sushi och hade det allmänt trevligt i soffan. Den är bra till mycket, den där soffan ;)

Ja, idag sov vi också länge, åt frukost/bruch framför tvn och sen åkte jag iväg till jobbet där jag sitter nu.

Jag hoppas att jag ska kunna sova något i natt. Det är störigt som bara den att bara ligga och vrida och vända sig! Dessutom har jag fortfarande 2+ i blod på stickan. Hmm! De skulle köra ett sediment och en odling på mitt morgonkiss här på labbet imorn. Förhoppningsvis är det bara nån sorts katarr eller liknande…