Mardrömmar

Nu har jag kommit in i ett skov med mardrömmar igen. Dock inte mardrömmar där jag drömmer att jag vaknar, tack och lov.

Natten till igår drömde jag att Kärleken tog sitt eget liv med avlivningsvätska. Jag kom in i rummet just när han tagit sprutorna och jag såg hans dödsryckningar och hur han blev blåare och blåare. Det var så vidrigt hemskt, jag grät och grät och förbannade gud och alla jävlar och var helt och hållet maktlös. Jag såg hela mitt liv och framtid gå upp i rök. Fifan, vad skönt det var att vakna. Jag vill aldrig någonsin mista Kärleken!

I natt drömde jag något skumt om mamma som jag inte minns. Framåt morgonen drömde jag att jag blev attackerad av tre-fyra män. Jag lyckades ta mig loss från alla utom en med hjälp av kampsportstricks som Kärleken lärt mig (han har lärt mig några, kampsportsnörd som han är, men jag skulle aldrig klara av att använda dem i pressade situationer). Den sista mannen var mig övermäktig, han var stor som ett hus och stark som en björn. Han slet av mig kläderna så att de hängde i trasor och började släpa iväg med mig och höll på att strypa mig under tiden. Jag skrek och fäktade, men utan framgång. Som tur var släpade han mig förbi vårat köksfönster. Kärleken, hans mamma, pappa och svägerska stod inne i lägenheten och såg oss, varpå Kärleken kom ut. Mannen släppte taget och sprang iväg och Kärleken tog med mig in i lägenheten. Kärlekens pappa stod i köket och tittade på mig med förakt. “Fyfan, Mysan, sa han. Och vi som litade på dig.” Han trodde jag varit ute och strulat med mannen som attackerat mig. Känslan av att bli kränkt. Och sen kränkt igen.

Men Kärleken trodde mig.

Jag är helt slut efter alla dessa mardrömmar, så idag på min lediga dag, ska jag göra minsta möjliga. Jag var ute och handlade lite prylar till trädgården. Då blev jag påbackad och fick ett stort hål i min främre kofångare. Häpp, så kan det gå. Det är ju bara plåt och ibland är man klantig. Been there, done that. Jag får ju en ny kofångare, det blir lite krångel bara när bilen ska in på verkstad.

Dagens roligaste/dummaste/obehagligaste djurägarkommentar från gårdagen:
En djurägare kommer in med sin hanhund som haft feber och hög LPK på annan klinik och som nu börjat kräkas och ha diarré. När veterinären (inte jag) ska kolla tempen säger djurägaren: “Han tycker inte om att ta tempen. Han är ju inte bög heller”

Ridå.