Och tiden den går…

Tiden går så fort. Nu är det snart måndag igen och dags för nya tag på stora djursjukhuset. Jag är nyfiken på hur det har gått för hunden som jag misstänker hade en gigantisk mjälttumör och för den förvirrade vovven med feber som helt plötsligt inte hade känt igen husse. Det ska bli spännande att se.

Helgen har varit lugn. Kärleken har försökt vända rätt på dygnet efter att ha jobbat natt. Det har gått “sådär”. Igår sov han mer eller mindre halva dagen, trots att jag var inne och tjatade på honom som en annan morsa. Och i natt kunde han så klart inte sova. Han somnade inte förrän kl 6. Men jag tvingade upp honom strax efter 11, för imorgon börjar vi båda jobba kl 8.

Igår bestämde vi oss för att köpa ett köksbord. Äntligen! Idag när vi skulle köpa det såg vi skylten som satt vid kassan – ingen bytesrätt och inget öppet köp. Fyfan, så dålig stil! Om vi ska lägga flera tusentals kronor på möbler, så vill vi ju ha möjlighet att lämna tillbaks dem om de inte passar. Det är omöjligt att säga hur det skulle se ut förrän möblerna är på plats, vilket vi märkte när vi köpte det förra köksbordet. Där, på Mio, fick vi i alla fall lämna tillbaks bordet och stolarna och vi fick pengarna tillbaks. Men alltså inte på Chilli. Om vi köper bordet och märker att det inte passar, så har vi kastat alla tusenlapparna i sjön.

Nädu. Det blev inget nytt bord. Idag heller. Men jag fick två fina presenter av Kärleken :)

Igår var vi på bio och kollade på Harry Potter. Bra, lite seg emellanåt, men bra.

Idag har vi kollat på The Host på DVD. Mycket bra monsterfilm, jag som inte riktigt gillar monsterfilmer i vanliga fall. Väldigt annorlunda.

Nu sängen, måste ha så mycket energi imorgon att jag åtminstone orkar låtsas att jag är pigg.