Magsjuk

Igår var jag på filialen. Det var dött på förmiddagen och jag somnade flera gånger om i en fåtölj. På eftermiddagen var det riktigt mycket att göra. Med filialmått mätt, alltså. Jag fick till och med jobba över en halvtimme.

På vägen hem ringde de från stora djursjukhuset och sa att jag skulle få åka till en annan filial som idag, då en kollega där var sjuk.

Jag var så outsägligt trött igår, jag kunde knappt hålla mig vaken tills det var dags att sova. Jag somnade som en stock när jag väl la mig (det var länge sen!), vaknade vid 4 och mådde pyton. Kräktes en sväng. Vaknade igen strax efter 6 och kräktes igen samt var riktigt rutten i magen. Inget jobb för mig idag alltså. Bara att ringa mig sjuk. De lät lite griniga på jobbet och mitt dåliga samvete slog ut i full blom. Jag funderade allvarligt på att ringa och säga att jag kunde jobba ändå, men jag hann somna om innan dess.

Jag sov till 11.30 (!) Då hade jag sovit i 13 timmar. Så något fel är det ju i min kropp. Nu har jag slutat kräkas, men är hyfsat dålig i magen. Jag misstänker att jag ätit något olämpligt, typ dåliga plommon som någon hade med sig till jobbet igår.

Kärleken är övertygad om att det är morning sickness, men för det krävs ju att man är gravid. Och det är inte jag.

Jag är klen och aldleles matt, håller på att svimma så fort jag står upp i mer än 10 sekunder.

För att sammanfatta: buhuu, stackars mig!