Dockhus

Det ena huset hann jag inte fram till i tid, mest på grund av taskig navigering av yours truly. Det andra huset låg jättefint i underbara omgivningar. Rött litet torp från 20-talet. Otroligt fräsht och fint inuti. Och det minsta lilla hus jag någonsin varit inne i. Ett dockhus.

De två rummen på nedervåningen var ca 5 kvadrat stora, vi hade omöjligt fått plats med vår säng. Vardagsrummet på övervåningen var kanske 12 kvadrat. Vi hade kanske fått plats med soffan, men inget mer. Man var i princip tvungen att backa ner för den livsfarliga trappen när man skulle ner från övervåningen.

Näpp, det huset blir det inte.

Imorgon ska Kärleken på visning på ett hus innan han börjar jobba men medan jag fortfarande är kvar på jobbet. På lördag ska vi titta på ett hus som vi hoppas mycket på. På söndag ett hus som kanske är lite för dyrt och inte jättefint, men har en fantastisk trädgård.

Det är mycket nu…

På alla plan utom på jobbplanet. Idag var jag på filialen. Jag började arbetsdagen med att besiktiga fyra kattungar. Jag var klar 8.40. Sen satt jag – surfade, fikade, läste på om diverse åkommor, surfade lite till, ringde en djurägare. Fram till lunch. Jag åt, sen satt jag lite till. Läste Amelia, kollade upp gamla patienter. Nästa patient kom strax innan 14. En tik med misstänkt urinvägsinfektion. Skrev ut lite antibiotika. Ringde ytterligare en patient och satte in behandling mot Anaplasmos. Sista patienten kom 15.40. En besiktning av hundvalp. Det tog 10 minuter.

Innan jag åkte hem pratade jag med en djurägare som jag haft mycket och tät kontakt med på grund av hans svårt sjuka valp/unghund. Nu har vi kommit till vägs ände och djurägaren har insett att det inte finns något hopp. Vi måste låta det lilla pyret få somna in. De skulle komma imorgon eftermiddag. Jag är glad att jag inte är på filialen då. Jag hade garanterat börja gråta, jag hade inte velat vara den som gav den sista sprutan.

Djurägaren tackade så mycket för all hjälp de fått av mig. Men det var inte nog. Det hjälpte inte. Jag kunde inte hjälpa. Otillräcklig!