Åh

Det var så fint, huset! Lite drygt 5 mil till Uppsala, kanske 6 till djursjukhuset. Supermysigt kök. Fin, stor och möblerbar hall, fint badrum. Vardagsrum som ev var lite litet och ffa alldeles för mörkt med små, små fönster, bara. (Men där har vi å andra sidan planer på att sätta in en balkongdörr där det ena fönstret är nu, bygga en inglasad veranda och slå upp ett nytt fönster bredvid det befintliga – mycket ljusare och mycket större). Kamin i vardagsrummet.

Supermysig övervåning med klädkammare, plats för bokhyllor och datahörna i den möblerbara hallen. Mysigt sovrum (med hiskliga tapeter) med murstock i ena hörnet och mellan den och väggen ett perfekt utrymme för en liten barnsäng. Ett gästrum/barkammare för äldre barn. Uthus med förråd, en jordkällare och en carport.

Stor tomt, inte särskilt fin, ingen vidare utsikt med bara stora granar runtomkring och en stor, stor (och ganska trist) gräsmatta.

Billig i inköp och inte särskilt dyr i drift förutsatt att man eldar mycket.

Frågan är om man ska lägga ett bud… Jag kan mycket väl se Kärleken och mig framför mig när vi spankulerar omkring där i huset i vinter, eldar, lyssnar på radio i köket, inviger vartenda rum ;)

Och jag kan se mig fara omkring som en virvelvind i trädgården och gräva, plantera och så. Ett stort grönsaksland, flera fruktträd, flera bärbuskar, en örtträdgård, gallra ur i skogen, klippa gräsmattan med åkgräsklippare. Jag kan se lilla knodden kuta omkring i trädgården med blöjbaken och plocka smultron i smultronlandet.

Man kanske skulle lägga ett bud?