Lat

Idag har jag inte gjort ett endaste dugg. Satt i morgonrock till efter lunch, slösurfade, betapetade, åt frukost framför datorn. Kollade på såpor på tv:n. Ringde till Kärleken och gnydde lite för att jag hade tråkigt. Det är andra dagen på semestern och jag har redan tråkigt!

Jag tog en sväng i trädgården och höll på att frysa ihjäl. Plockade bara några astrar och gick in och satte mig under filten igen.

När det började bli eftermiddag satte jag igång med matlagningen – det blev ärtsoppa och plättar med hemlagad jordgubbsylt (från svärmor) och vispad grädde. Yummy!

Imorgon har jag ett fullspäckat schema, så då lär jag inte hinna bli uttråkad. Och på lördag åker jag till Kolmården för en återträff med mina gamla kursare. Det ska bli roligt som fasen!

Jag har just fått mitt novemberschema och ser att jag jobbar 13-21 på min födelsedag. Plut! Det är ju en fredag och jag hade tänkt bjuda hem en massa folk. Jag hoppas jag kan byta med någon snäll kollega!

Förövrigt har jag fått reda på att även kollega S är gravid. Inte nog med att min favoritsköterska N nu gått på mammaledighet, kollegan M ska ha barn och kollegan Y med. Det är bara jag kvar! :| Jag vill OCKSÅ! Dubbelplut!