Kejrå

Jag lägger ut korten på barret ändå. Lova att inte skratta åt SkruttMysan!

PA070001

 

PA070005

 

Sen är det det där med glasögonen. Jag tänker inte berätta vilket par som är min favorit, jag vill att du ska berätta för mig vilket par som du tycker passar mig bäst. Eller om de ser ut som skit allihop. Bortse från min fåraktiga uppsyn, bitte.

PA070008

Kandidat nr 1

 

PA070010

Kandidat nr 2

 

PA070013

Kandidat nr 3 – bortse från prislappar och junk

En annan gång, kanske

Kärleken har tagit ett gäng kort på min nya frisyr, men jag ser ut som skit på vartenda foto och kan inte med att lägga ut dom. Det får bli en annan gång.

Jag är i alla fall toknöjd med frissan – en kort page med lång lugg. Knallrödoranga slingor lite här och där bland de blonda slingorna. Det är skönt med en frisyr igen!

Idag har jag varit på stan och kikat på glasögonbågar. Jag lånade med mig tre par hem, och nu tror jag att jag bestämt mig för vilka det blir. Man får två bågar till priset av en på Specsavers, så då är det klart att jag tar ett gratispar. Om jag ytbehandlar båda två paren får jag två par bågar inkl glas och ytbehandling för 3000 kr. Det kan man ju stå ut med.

Ovant att se mig själv med glasögon och det kommer bli rena rama lustiga huset när jag väl får i rätt glas – alla golv, väggar och tak kommer luta och jag kommer gå som en parkalkis och vara sjösjuk en vecka eller så. Tur jag har semester!

Kärleken har just åkt till jobbet och jag sitter hemma och har tråkigt. Man kanske skulle beta en omgång pet igen?