Trädgårdspyssel

Idag är jag betydligt piggare, tack och lov. Det är nästan lite läskigt att vara så trött som jag var igår och i förrgår.

Förutom promenaden i det härliga höstvädret har jag pysslat lite i trädgården. Jag har klippt ner färdigblommade blommor, klippt ner de sönderfrysta tomatplantorna, plockat in krukväxterna jag haft ute över sommaren. En av krukväxterna är så ful och otymplig att jag ska be Kärleken mycket snällt om vi inte kan göra oss av med eländet. Vad är det med mig, som dras till män som hamstrar och som har en förkärlek för fula krukväxter?

Jag har pratat med Lillan i telefon också. Hon är hemma hos mamma (dvs sin farmor) och det enda hon sa till mig i luren var: “pappa”. Hon säger pappa i luren oavsett om han står bredvid henne. För det är alltid bara pappa som ringer och som vill prata med Lillan. Så så fort hon får telefonen vid örat så säger hon pappa. Gullunge! Det är bara 1½ vecka kvar tills jag får träffa henne :) Behöver jag säga att jag längtar?

Förresten säger hon Nenne när hon ser min profilbild på msn nu för tiden :)

Jag är glad att Kärleken var hemma och sov i vår säng i natt. Jag fick mycket obehagliga flashbacks när jag läste det här. Det var ganska exakt 13 månader sedan. Jag blir alldeles kallsvettig när jag tänker på det.