Fragile

Idag har jag i alla fall inte haft tråkigt.

Efter lite pyssel här hemma (herregud, det snöade ju imorse!) åkte jag iväg till lilla byn och hälsade på Kandidaten och Besten. Det var meningen att vi skulle ta en långpromenad, men det var inte skönt ute. Vi gick till postlådan och vände sen hemåt igen. Vi drack kaffe, klappade liten Best och snackade om allt och inget. Besten slog sig till ro i mitt knä och det var så mysigt! (Tyvärr glömde jag bort att byta kläder, så nu sitter Kärleken här och nyser.)

Framåt eftermiddagen/kvällen åkte jag hem igen, slängde i mig lite mat och åkte sen in till stan för att gå på teater med en kompis. Egentligen är det en kompis till Kärleken, men nu mer betraktar jag honom även som en kompis till mig.

Vi såg Fragile som gästade Uppsala Stadsteater. Wow, säger jag bara! Jag har aldrig sett något liknande! Så jäkla coolt gjord! Handlingen? Den går nästan inte att beskriva. Ett Balkan-gäng på en bar, en bulgar som är barägare, en socialarbetare, en journalist, en man med komikerdrömmar, en strippa med skådespelardrömmar, en före detta prostituerad.

Läs mer om den här.

Nu är jag så trött att jag mår illa.