Inget bord men annat kul

Nä, det blev inget bord igår av anledningar jag inte orkar redogöra för. Istället blev det chips och seriöst lökande framför tvn samt ett par timmars sömn.

Idag har vi haft nobelt lunchbesök från hufvudstaden, bestående av vän M med liten bebis K, 3 månader ung. Vi dinerade på mumsig sallad färdigställd av moi, fast K hade egen mat med sig smart förpackat. M fick inte så mycket matro, för K var ingalunda nöjd med tillvaron och visade det med all önskvärd tydlighet. När jag och Kärleken ätit klart tog vi över barnbärandet så att den hulda modern fick i sig lite näring hon också.

Till efterrätt kaffe och hallonpaj. Kärleken bar omrking på bebin och my god vad han klär med en bebis på armen! Lilla K somnade så sött på hans arm och Kärleken bara mös :)   När det väl blir dags för en Minimys i den här familjen vet jag en som kommer bli världens finaste pappa!

Som grädde på moset och lök på laxen kom mitt nya tv-spel hem på posten idag. Jubel och fyrverkerier! Nu har jag något att fördriva tiden med tills jag börjar jobba igen. Det är det här spelet som jag sitter och spelar tills jag får kramp i tummarna och blurrig syn.

Kärleken jobbar i natt, så jag lär sitta några timmar i kväll ;)

Det känns dock en smula jobbigt att han ska jobba, eftersom det precis innan han skulle gå lät som skottlossning nere vid gipen till. Han ringde faktiskt sina kollegor, och Kärleken är en man som vet hur vapen låter, polis och officer som han är.

Usch, för att vara polishustru, det är inte kul alla dagar.