Två veckor kvar…

… på semestern. Aldrig trodde jag att en månad kunde kännas såhär bedrövligt lång! Jag längtar tillbaks till jobbet! (Det uttalandet vet jag att jag kommer få äta upp senare i vinter när jag klagar över tröttheten och över att jag aldrig får se dagsljus.)

Jag var hos optikern idag igen och provade fler bågar. Det blir inte nåt par av de jag visade sist, om jag hade valt ett par, så hade det blivit nummer tre. Idag hittade jag ytterligare några bågar som jag lånade med mig hem. Men jag blir ju så irriterad! På glaset över höger öga på alla glasögon sitter en stor prislapp. Höger öga är det öga jag ser bra på. På vänster öga sitter lappen som talar om vilket märke bågarna har. Hur ska man kunna se hur man ser ut i glasögonen när det är en massa skit ivägen?! JAG BARA UNDRAR!

Bah!

Kärleken får hjälpa mig ta kort på bågarna och lägga ut imorn, så vi kan ha en ny omröstning. Just nu är jag bara så less på skiten att jag är på vippen att bara köpa ett par bågar, vilka som helst, bara för att få det överstökat.

Jag har fått tid för service på min bil, nu måste jag bara få tag på plåtverkstan som ska fixa kofångaren som blev påbackad. Och så måste jag till tandläkaren. Någon som vet en bra privattandläkare i Uppsala? Folktandvården ger jag inte mycket för.

Nu ska jag försöka lista ut hur jag får iväg min beställning till Ellos. Jag har fyllt i ordersedeln så fint och det står att man ska vika den på mitten och portot är betalt. Men det är min adress som står på framsidan, så när jag la odersedeln på lådan så låg den hemma i min brevlåda dagen efter.

Nä, något svarskuvert fick jag inte med.

Det finns så många listiga personer i vår värld…