Mycket att stå i

Igår när jag var på stan fick jag ont i skallen. Jag började dessutom att må ganska illa. Jag fick bara i mig en halv hamburgare på Max, sen höll jag på att kräkas.

I natt har jag varit uppe och kräkts två gånger och jag har haft en huvudvärk som heter duga. Det var bara att ringa in sjuk till jobbet.

Jag har legat på soffan hela dagen. Sovit, mått illa, druckit julmust. Jag har ingen aning om vad det är som felas, men nåt galet är det som är fel. Yr och eländig så till den milda grad att jag knappt kan stå upp länge nog för att ta mig från sängen till soffan.

Jag väckte Kärleken ganska bryskt genom att tuppa av över hela honom när han sov i sängen. Jag tror att min intention var att luta mig fram över sängen och på så vis få ner huvudet till en längre nivå, men jag verkar inte ha hunnit, för när jag kvicknade till låg jag i sängen med en orolig, nyvaken Kärlek hållandes i mina ben. Oh, well, han börjar vänja sig.

Det är mycket att stå i inför den förestående flytten. Telefonabbonemanget ska flyttas (nytt riktnummer och allt), fixa med ny bredbandsleverantör och ny digital-tv. Flytta vårt elabbonemang till nya huset. Adressändra. Kolla upp försäkringen. Hitta någon att köpa ved av. Eftersom jag varit ofärdig idag har Kärleken satt igång med prisjämförelser. Jag blir (ännu mer) matt bara av att tänka på det.

Nu, åter till soffan i väntan på att världens bästa Kärlek kommer med middagen.