Slutåkt

Nu är det slutåkt fram och tillbaks uppsala-västsverige-uppsala-Jämtland för den här gången. Vi kom hem sent igår kväll efter att ha firat nyår i en fjällstuga i Härjedalen tillsammans med vänner. Mycket mysigt och trevligt! Synd bara att jag var så trött att jag var världens tråkigaste person och mest satt och halvsov i en fåtölj hela kvällen.

Med oss från svärföräldrarna har vi fått en himla massa saker till Minimys. En kasse med bebiskläder, vissa hade Kärleken när han var liten. Så himla fina! En hoppgunga, en babysitter (även den hade Kärleken när han var liten. Återstår att se om jag kommer våga använda den, den ser inte så säker ut) och en barnstol som man sätter fast på matbordet.

Och igår kväll när vi gått och lagt oss och Kärleken hade somnat blev Minimys helt vild och galen där inne i magen. Jösses, vilket liv! Jag försökte väcka Kärleken och lägga hans hand på magen så att han också fick känna, men när pappa polisen la sin hand på magen blev det stilla där inne. Lagens långa arm osv… När jag låg med min hand på magen kände jag hur den gick i vågor. Och så tjong i medaljongen kom en rejäl spark, sen låg h*n och killade mig i ena ljumsken och så tjong, en spark till och killekill i andra ljumsken. Jag låg och fnissade tyst för mig själv för att inte väcka Kärleken.

Det känns helt sjukt att bli killad i ljumsken från insidan. Det killas något alldeles infernaliskt, jag måste killa tillbaks, men det är svårt för mig att klia på insidan, så jag får nöja mig med att klia på utsidan, vilket inte riktigt hjälper. Jag ser det framför mig hur Minimys ligger där inne och killas med sina små, små fingrar. Busbarn!

Kärleken är på jobbet, jag har invigt vår nya brödrost och nu ska jag åka till ikea och köpa flyttlådor och börja packa. Det ser ut som om bomben slagit ner här hemma. Mammakläder som inte får plats i garderoben i en hög i soffan, ouppackade väskor i kök och hall, en hög med Minimys saker i vardagsrummet, diverse julklappar under den överfulla torkställningen i vardagsrummet. Håhåjaja.

Så det är väl bara att sätta igång då. Köpa flyttlådor, handla mat, rensa i garderoben, packa ner urvuxna kläder i förhoppning att jag kommer i dem om ett år igen, tvätta, packa ner Minimys saker, kanske börja packa ner porslin som vi inte använder så ofta.

Bis später!