Off

Usch, jag är verkligen inte alls på humör! Jag längtar hela dagarna efter att det ska bli kväll så att jag kan lägga mig och sova med gott samvete. Jag är så bedrövligt trött! Igår sov jag 9 timmar på natten, somnade 2 timmar på soffan, orkade bara packa 2 kartonger på hela dagen och somnade som ett barn på kvällen. This is not me!

Min bil har dessutom givit upp andan såhär i kylan. Batteriet är gammalt och behöver bytas, det orkar inte dra runt startmotorn när det är såhär kallt. Jag måste bara försöka uppamma någon sorts energi för att fixa det. Typ imorgon, eftersom jag ska jobba på måndag.

Jag kan inte begripa hur jag ska orka jobba när jag är så trött att jag gråter. Men nu jobbar jag bara på måndag, sen är jag ledig två dagar. Däremot ska jag jobba hela helgen, dvs fem dagar på rad. Milda makaroner för att köra alla dessa mil fram och tillbaks! Och försöka att inte gråta av utmattning på jobbet. Hålla tempot uppe, vara trevlig och proffsig.

Fast någon natt kan jag ju sova i huset som vi får tillträde till på fredag. Lite kortare att åka. Synd bara att vi varken kommer ha säng eller några andra möbler där… Förresten så tror jag kollegan som bor här i Uppsala också jobbar helg! Sweet! Då kan vi samåka, dvs jag kan sova de dagar jag inte behöver köra!

Det enda som får mig att le just nu är när Kärleken kryper ner i sängen hos mig tidigt om morgonen när han kommer från jobbet. Då kurar jag ihop mig på hans axel och somnar om en stund med min hud mot hans, hans andedräkt i min. Det är förunderligt att få älska så!

Och idag pappa polis äntligen känt Minimys röra sig! Han blev alldeles till sig :)

Innan jag blev gravid köpte jag en fylla-i-bok om att vara gravid. Jag fyller i varje vecka och vissa veckor ska även pappan fylla i vad han tänker och känner. Den här veckan har Kärleken skrivit:
“Pappa känner sig oerhört förväntansfull. Jag längtar tills du kommer ut, Mini! Jag tänker på praktiska saker såsom vilken typ av bil vi måste skaffa och på vilket sätt våra liv kommer att ändras. Det är overkligt och superspännande att känna hur du rör dig inne i Mammas mage! Det är en känsla som är större än livet!”

Är inte min Kärlek den finaste av alla?! Jag älskar honom så mitt hjärta blir alldeles stort och varmt och nästan spricker!