Mysigt i familjen Mys

Idag går jag in i vecka 19 och Mini är ca 14 cm lång. Tiden går fort!

Den mysigaste stunden på dagen är precis då jag lagt mig i sängen för att sova. Jag lägger mig på rygg med handen på magen och känner Mini buffa och böka omkring där inne. Göra några frivolter, sparkas och leva om. Det känns tydligt utanpå magen.

Så blir det lugnare och lugnare där inne, sparkarna kommer med längre och längre mellanrum. Tillsist känns det bara som ett litet bubblande där innifrån och sen blir det stilla. Mini verkar ha somnat. Det är som om Mini liksom letar efter en skön ställning att sova i, som om h*n bäddar inför natten och till slut hittar en skön ställning och somnar med bara några små sömnryckningar.

Det är vidunderligt och så mysigt och rogivande att ligga där med handen på magen och känna Mini komma till ro.

Imorgon ska vi på rutinultraljud och få titta lite på Mini. Jag hoppas att allt ser bra ut. Visst är jag lite nervös, men oavsett så älskar jag Mini-livet i min mage gränslöst!

(Och nej, vi ska inte ta reda på kön. Det hade visserligen varit spännande att veta, men för det första spelar det ingen roll, för det andra så kanske vi undviker att folk köper rosa eller blå bebiskläder till Mini, åtminstone tills h*n är född. Jag vill inte att mitt barn ska luras in i könsroller redan innan det är fött.)