Snart…

… är alla saker från lägenheten flyttade till huset. Det är bara Kärlekens flygplan, innehåll i kyl och frys, sommardäcken till bilarna och städprylar kvar.

Det var mysigt att komma hem till huset igår efter jobbet. Men kallt. Det var bara 15 grader inne, så jag tände genast i kaminen och vi fick det riktigt behagligt och varmt inne. Kärleken hade varit i lägenheten och hämtat saker som jag började stuva undan medan han var i byn och hämtade vår Boxer som kommit.

Ljuvlighet att ha några bra tv-kanaler att titta på. Efter en sen middag slöade vi på soffan och tittade på Mythbusters på Discovery innan vi trillade i säng.

Vi sover verkligen som stockar i nya huset. Det är väl lantluften.

Nu ser jag bara fram emot att köpa alla möbler som vi måste ha för att kunna få in kläder och böcker på sina rätta platser, för då kan vi börja hänga upp tavlor och sånt.

Vi kanske ska ta en tur till Ikea imorgon efter vi varit på Ackis för att titta på Minimys igen. Eller nu är det ju moderkakan som ska få sig ett expertutlåtande, men vi är ju mest intresserade av Mini, såklart. Jag hoppas att kakan har flyttat på sig, för den här torrläggningen är inte bra för varken kropp eller själ. Vi går omkring som två frustrerade, sura, överkänsliga tonåringar. Ett nyp skulle sitta fint, för att sammanfatta.

Akuttjänstgöring hela långa dagen, så det är väl bara att sätta igång. När första patienten dyker upp.