Massor av snö

En snabb uppdatering från jobbet.

Det var tur att jag åkte hemåt när jag gjorde igår, för det var ingen promenad i parken att ta sig hem på oplogade vägar som är ungefär lika breda som min bil. Jag tackar för att jag inte fick möte!

Kvällen ägnade jag åt att packa upp lite småprylar och sen kastade jag mig på soffan och sov en timme eller så.

Med förnyade krafter och med tillåtelse att lyfta saker som väger mer än något kilo satte jag igång med alla boklådor. Jag bar och kånkade och sorterade nästan all skönlitteratur i bokstavsordning, möblerade om i biblioteket så att jag kunde började ställa in böckerna i bokhyllorna och vek ihop kartong efter kartong. Wee, vad fint det blir! Nå måste vi bara köpa två bokhyllor till och tre överdelar till bokhyllorna (det är HÖGT i tak på nedervåningen) och så kan vi börja lasta in facklitteraturen och alla pärmar. Fasen vad fint med ett rum som man kan kalla bibliotek! Det som jag har önskat mig hela mitt vuxna liv!

Nu är det bara resten kvar…

Imorse var det ett äventyr att ta sig till jobbet. Bara att ta sig ut från uppfarten till huset var en pärs. Och jag är glad att jag inte fick möte på kostigarna där ute i spenaten, för då vetefasen hur det hade gått. Jag körde ju fast i en snödriva i tisdags när jag mötte en skolbuss och då var det ändå plogat.

Det tog mig lika lång tid att ta mig till jobbet idag som det brukade göra när jag körde från Uppsala. Tur att jag gick upp och åkte iväg i god tid!

Fyra veckor kvar på jobbet. Jag har fortfarande inte hört något från det sökta viket. Blir jag arbetslös, så får det väl bli så. Jag är för trött och slut för att orka bry mig. Det löser sig sa hon som sket i vasken.