Snörvel, host och magen

Jaha, det verkar som om jag blivit förkyld. Det började igår morse och eskalerade under dagen. Igår kväll var min näsa en fontän av snor. Jag snöt och snöt och snöt och näsan är nu sådär fint röd och narig – bara för att matcha mina händer.

Nu har fontänen lugnat ner sig och snoret har istället flyttat in i min hjärna. Jopp, så är det. Dessutom känner jag mig misstänkt febrig. Amen, stackars, stackars mig ;)

Minimys lär sig nya saker varje dag. Igår och imorse gjorde h*n världens Matrix-stunt.Det bästa är när h*n springer upp för min bukvägg och gör en baklängesvolt. Ibland tror jag att barnet försöker bryta sig ut genom bukväggen. Till och med pappa polisen blev lite lätt förskräckt när han la handen på magen imorse. Det verkar vara ett synnerligen aktivt barn vi har :)

Här är förresten en magbild från förra veckan:

v 20 (19+5)

Nu är det rent och fint i lägenheten. Kärleken kommer hit imorgon och tar med sig datorn och allt sånt och dammsuger en sista gång. Så nu ska jag åka från den här lägenheten för sista gången. Sweet! Jag kommer inte sakna Gottsunda! Jag tror dock jag kommer sakna vår trädgård och de fina promenadvägarna häromkring. Det finns inte många ställen att promenera på kring huset. Och trädgården har jag ingen aning om hur den ser ut under all snö.

Nu ska jag åka hem till spenaten och fortsätta nysa och hosta framför tv:n.