Pyssel

Helgen har ägnats mestadels åt att pyssla där hemma i huset. På lördagen skulle vi hänga upp en hylla, men insåg att vi saknade plugg. Istället hängde vi upp lite tavlor. Jag gjorde också iordning ute på verandan och bar ner alla krukor till vedboden, hängde upp fröautomaten till fåglarna och skottade snö.

Min förkylning tog nya tag och jag mådde rätt risigt på eftermiddagen med en dundrande huvudvärk. Kärleken skulle på fest med sitt turlag och jag kände egentligen mest för att ligga på soffan och slumra och glo på tv.

Men så var det ju så längesen jag träffade grannen (som nu inte alls är granne utan bor typ 4½ mil bort), så eftersom jag ändå skulle köra Kärleken in till stan passade jag på att hämta up henne. På vägen hem köpte vi pizza och efter husesyn slog vi oss ner i soffan och smockade i oss pizza, läsk och chips medan vi babblade och tittade på film om vartannat.

När Kärleken var färdigfestad åkte jag in till stan för att hämta honom och lämnade av grannen på vägen.

Igår gjorde vi av med några tusen kronor på ikea och coop. Vi köpte nya byråer, fler gardinstänger, gardinhängare, sopsorteringskärl, plugg så att vi kan hänga upp hyllan ovanför soffan och lite annat smått och gott. Bland annat köpte jag en grön liten sparkdräkt med ett ufo på till Minimys, jag kunde inte låta bli :) Det är det första jag köpt till Mini. Den kommer bli lagom till hösten eller så.

När vi kom hem var vi så trötta att vi inte riktigt orkade skruva ihop byråerna, men jag hängde i alla fall upp lite gardiner i kök och sovrum.

Minimys lever om som en liten apa där inne i magen. Det syns faktiskt utanpå magen när h*n får sina värsta tokryck, magen går som i vågor :D Det är så mysigt! (Dock inte när h*n använder kissblåsan som studsmatta, det är ganska obehagligt.) Jag längtar så tills att Minimys kommer till oss!