Leeedig

Jag slutar om 10 minuter. Då ska jag åka hem. Jag ska trilla ihop i en hög på soffan. Jag är ledig i två dagar. Då ska jag sova, läsa, sova, titta på tv, sova lite till, kanske gå på en promenad, sova, tvätta, pyssla och sova.

Minimys lever rövare i magen igen, det är slut på lugnet. Det tycker jag är bra. Kollegorna stod i ring och tittade på magen när den gick i vågor på lunchen. Värsta partytricket. Jag petade på magen – tjong så kom där en spark. Jag petade på andra sidan – tjong så kom en spark där. Mycket lustigt, tyckte kollegorna. Och jag bara myser. Mammas lilla Minimys, jag längtar tills jag får hålla dig!

Men nu ska jag hem och sova. På torsdag bör jag ha tillgång till internet igen, om det inte sker ett mirakel och vi får internet hem medan jag är ledig.

Min finaste

Man vet att man är helt slut när till och med djurägarna undrar hur man mår egentligen, att man ser lite trött och sliten ut…

Jag var så trött att jag grät när jag kom hem igår. Grinade som ett barn. Hur underbart var det inte då att mötas av en sprakande brasa i kaminen, värmeljus i alla fönster, handgjorda praliner, en underbar blombukett och middagen som stod på spisen. Och massor av varma kramar och pussar. Kärleken pysslade om mig som om jag vore sjuk hela kvällen igår. Trots att det är han som är hemma sjuk.

Min älskade, ljuvliga, all igenom underbara Mysbert!