5½ arbetsdagar kvar

Jag sitter på filialen och slösurfar. Det är lugnt och skönt. Jag har haft fyra patienter innan lunch, varav jag skickade två direkt till stora djursjukhuset. Så var det en liten kattunge som vi bara vätskade upp och ett återbesök för att kolla att öronen läkt bra på insatt behandling.

I eftermiddag vänter ännu ett återbesök och en vaccination. Det är skönt att vara på filialen! Extra skönt eftersom det bara tog mig 20 minuter att köra hit imorse.

Under mina två lediga dagar har jag gjort minsta möjliga. Kärleken har varit hemma sjuk, så vi har mest bara skrotat omkring hemma. I tisdags var vi i Enköping och kollade runt. Jag blev toksugen på att lägga pussel, så vi kilade in i en bokaffär och köpte ett 1000-bitars pussel. Resten av kvällen satt jag och pusslade och Kärleken satt vid datorn och spelade dataspel. Det sprakade i kaminen och det finns nog inget mysigare sätt att tillbringa en tisdagskväll.

Igår var vi på Ackis. Jag fick nämligen en återbudstid på Auroramottagningen och det passade ju bra, eftersom vi båda var hemma. Det var ett väldigt bra besök. Vi pratade om farhågor inför förlossning, mina önskemål, började lägga upp en plan för hur min “önskeförlossning” ska se ut. Det är ju egentligen omöjligt att planera en förlossning, vad som helst kan hända, men i möjligaste mån, så att jag känner att jag har kontroll över de saker man kan ha kontroll över. Jag vill att Minis födsel ska bli något fint, inget traumatiskt uppslitande. Kärleken tyckte också att besöket kändes jättebra. Vi ska dit på en ny träff om 4 veckor.

Tja, så har jag sovit (natten till onsdagen sov jag 12 timmar!), tittat på tv, läst lite, eldat i kaminen, storhandlat, tvättat, lagt pussel. Men jag har inte börjat pyssla i Minis rum än.

Internet kommer 26 februari. Maken till dålig service! Hoppas att servicen inte är lika dålig om något skulle krångla! Vi funderar på att skita i det här bolaget och satsa på ett mobilt bredband istället, men frågan är ju om vi har täckning där ute. Och nej, jag litar inte på det bolagen säger och lovar! Jag vet allt för många som haft evinnerliga problem med sina mobila bredband.

Ikväll vankas pannkakor med sylt och grädde när jag kommer hem. Mums! Jag skulle kunna vänja mig vid att ha en hemmaman! ;)