Hallå världen

Det är verkligen som om man fått kontakt med yttervärlden igen nu när vi äntligen fått vårat internet. Jag har en hel del att ta igen :) Bara en sån sak som att kunna betala sina räkningar utan större mankemang…

Annars går livet på landet sin gilla gång. Idag hade vi besök av Kärlekens ex med man och barn. Mycket trevligt! God mat (som Kärleken lagat) och god efterrätt (som jag svängt ihop). När de åkt hem somnade vi båda två i soffan som två döda sillar och sov en timme eller så. Återstår att se om vi kan sova i natt. För mig spelar det ju ingen roll, jag har inga tider att passa, men Kärleken ska ju upp tidigt till jobbet.

Ja, i morgon är jag officiellt arbetslös. Ska ta mig in till Enköping i det utlovade snöovädret och anmäla mig på Arbetsförmedlingen, storhandla och kanske kika lite på bokrean. Sen ska jag ta itu med nästa pussel som Kärleken köpte till mig i fredags.

Den värsta yrseln som jag lidit av de senaste dagarna verkar ha släppt. Nu blir jag bara yr om jag reser mig upp för fort eller om jag sträcker på mig när jag står upp. Inga fler svimningsattacker. Det tackar jag för!

Minimys har lärt sig nya färdigheter – att rulla ihop sig till en liten boll och knö ner sig allra längst ner i magen. Tydligen blir det lite trångt där (tror jag det, där är ju en massa bäckenben i vägen) och då blir Mini upprörd och spjärnar ut sin lilla kropp så gott det går. Men det går inte så bra, eftersom det som sagt är en massa ben i vägen. Följden blir att mamman får väldigt ont i sitt bäcken och liksom ner i benen. Antar att det är några sorts nerver som Mini spelar harpa på. Ont som fan gör det. Det liksom trycker på neråt, igår tänkte jag att det måste vara ungefär så som krystvärkar känns. Fast inte.

Det räcker oftast med att jag trycker, ganska omilt, det ska erkännas, på den där stenhårda klumpen längst ner i magen, så flyttar sig Mini uppåt i magen igen.

Jag kan inte begripa varför h*n envisas med att göra så, det måste ju vara förfärligt mycket rymligare och skönare uppe i magen. Och mjukare.

Jag hoppas att min bil startar imorgon, annars kommer jag få problem med a-kassan. Tror jag. Har ingen aning om hur det där funkar, men det löser sig väl.