Inte bara bulle i ugnen

Ah, vilket underbart väder det är ute! Strålande sol och takdropp. Fåglarna sjunger vårsånger. Jag tog en liten promenad bort till brevlådorna och sopkärlen. Hämtade in ved. Fyllde på fröautomaten, hängde upp en ny talgboll, hackade is från trappen. Nu ska jag göra en kopp kaffe och sätta mig på verandan i solen och få lite ljus på min tallkottkörtel. Sweet!

Men först måste jag ta ut brödet jag har i ugnen. Jo, serru, jag har inte bara en bulle i ugnen, jag har bröd i ugnen också. En annan ugn, men ändå. Kanske ska jag göra mig en macka och ta med ut på verandan.

Förövrigt händer inte mycket. Var på jobbet och sa hejdå ordentligt igår. Tömde mitt skåp och fikade lite med arbetskamraterna. Det är dubbelt det där. På ett sätt är det ganska skönt att vara “ledig”, jag har varit ganska sliten till och från under hösten/vintern (under graviditeten vill säga). Samtidigt har jag svårt att ställa om och göra “ingenting”. Jag har lagt klart pusslet som jag började med i tisdags eller när det nu var. Jag läser en del. Hänger här vid datorn en del. Pysslar omkring i största allmänhet här hemma.

Käraste Idisen håller på och föder barn, hon. 4 minuter mellan värkarna fick jag just rapport om. Ojojoj, så spännande. Jag sätter en femma på att det blir en pojke. Och jag bara längtar tills i juni när det är dags för Mini att komma ut!

Mini har blivit stor och stark de senaste dagarna. Kärleken har missat det lite, eftersom han jobbat natt och inte kunnat känna så mycket på magen. Men imorse vaknade Mini när pappsen kom hem och körde igång med sin morgongympa. Pappan låg och kände en stund innan han somnade.
- Men, OJ, vad var det där?! utbrast han med jämna mellanrum.
- En spark, såklart, svarade jag
- Men herreGUD, hela magen hoppar ju, gör det inte ont?!

Men ont gör det inte. Om Mini låter bli att sparka på symfysen och på blåsan. Det är bara mysigt. Stora, starka Mini :)