Halsont

Vaknade tidigt i morse av att det gjorde väldigt ont att svälja. Jag tror bestämt att jag håller på att bli förkyld igen. Attans!

Igår var vi på 30-årskalas hos Kärlekens ex. Mycket trevligt med god mat och god tårta. På vägen dit uträttade vi lite ärenden, köpte present, inhandlade ilägg till bh:n och letade efter en bra bh att ha på natten. Jag hittade ingen. Jag vill bara ha en vanlig bomulls-bh, typ sportmodell. Det verkar som om jag måste leta i någon sportaffär, för i vanliga klädaffärer fanns det inte.

Jag har väntat och väntat på att den där varma perioden av graviditeten ska komma, då när man känner sig varm och svettig. För hittills har jag bara frusit, ända in i märg och ben. Men nu, äntligen, har den kommit. Kärleken klagar på hur kallt vi har det inne (ja, det är ju bara 15 grader när vi vaknar på mornarna innan vi börjar elda, med elpriserna som är nu spar vi på så mycket el vi bara kan), medan jag tycker att det är precis lagom varmt och skönt. Igår kväll låg jag i soffan med magen i vädret och inget på fötterna och pustade medan Kärleken kurade under en filt.

Jag kommer nog inte tycka att det är lika behagligt att vara varm fram i vår/sommar. Men nu njuter jag.

Jag har bestämt mig för att fara och hälsa på den blivande mormodern och resten av familjen och vännerna  nu i veckan. Det är den enda veckan på ett bra tag då jag inte har något alls inplanerat. Sen är det besök på Auroramottagningen, Kärlekens födelsedag, mvc-besök, besök på arbetsförmedlingen och lite sånt varje vecka.

Det ska bli mysigt och roligt att komma hem till mamsen! Jag ska be Minimys sparka lite på henne. Och det ska bli kul att träffa bror och svägerskan och Lillan och bästvännen och Linisen. Om det är okej väglag ska jag försöka övertala mamma om en tur till Ullared för att inhandla bebissaker. Det börjar bli dags att införskaffa såna prylar nu. Det är ju faktiskt bara lite drygt 3 tre månader kvar till nedkomst. Eller närmare bestämt 101 dagar…

Idisen nedkom btw med ett välskapt gossebarn den 5e mars. Om jag ska hoppas på och önska mig något, så är det en förlossning som hennes. Den verkar ha varit alldeles fantastisk! Ett stort grattis till hela Knytte-familjen!