Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Resan och besöket i västsverige blev inte riktigt som jag tänkt mig, men bra ändå.

I torsdags åkte jag en sväng till ett köpcentrum och kikade lite på bebiskläder. Vi har fått en del kläder som Kärleken hade när han var liten, vi kommer få låna av lillebror, men jag vill ändå köpa lite egna. Framför allt för att det är så himla mysigt att gå omkring och pilla på alla små söta kläder.

Men det är svårt att hitta kläder som inte är rosa eller blå. Jag hittade i alla fall två pyjamaser, fem bodysar, tre haklappar och två par strumpor. Jag har letat efter mobiler att hänga ovanför skötbord och över sängen, men de jag hittade var hiskeligt plastiga och hemska. Jag tror jag ska virka några små amigurumifigurer och göra egna mobiler!

Efter ett par timmar på köpcentret var jag så trött och slut att jag höll på att tuppa av. Kunde knappt stå eller gå. Så att åka till Ullared på fredagen kändes uteslutet. Jag bestämde mig för att umgås lite mer med bästvännen och kanske lite mer med Lillan på fredagen istället.

För det blev bara en snabbvisit hos bästvännen på torsdagskvällen och jag var nog inget vidare sällskap, trött som en drutt!

Sen bar det av hem till Lillan, jag skulle passa henne medan bror och svägerska jobbade. Det gick bra. Inga problem. Hon somnade som en stock när jag la henne och hon sov i kanske trekvart innan hon kom upp och meddelande att hon kissat i blöjan. Sen var det lögn att få henne att somna om. När svägerskan kom hem var Lillan fortfarande vaken. Jag tyckte det var bäst att åka hem, det kändes som om Lillan var så uppspelt över att jag var där att hon inte kom till ro.

I fredags skulle jag alltså hälsa på bästvännen efter att jag varit i byn och hälsat på på distriktsveterinärstationen. Strax innan jag skulle göra mig iordning kom plötsligt frukosten i retur. Bara sådär, utan förvarning. Mådde illa i max 30 sekunder. Sen bröt helvetet löst. Kom det inte otrevligheter från ena änden så kom det från den andra.

Hujedamej, vilken tur att vi inte åkte till Ullared!

Jag låg hela eftermiddagen, sov i säkert tre timmar. Fick i mig lite till middagen och det fick stanna kvar, men jag sprang på toa var tjugonde minut ungefär. Otroligt, var kommer all skit ifrån?!

Det blev inget besök hos någon igår.

Jag trillade i säng ganska tidigt och sov hela natten utan att behöva gå upp på toa förrän framåt morgonen. Sov i 11 timmar.

Idag är jag betydligt piggare. Får fortfarande kramper i magen då och då, men har fått behålla mat och har inte behövt springa en massa på toa.

Runt lunch styrde jag bilen hemåt, hämtade upp Lillans spjälsäng som nu ska få bli Minis, och nu är jag hemma. Somnade en timme på soffan, slötittat på tv. Jag är nog den enda i hela Sverige som inte tittade på mello.

Det är skönt att vara hemma. Minimys verkar inte ha tagit någon skada av mammans spy- och skitsjuka. H*n sparkar på så glatt där inne. Att jag tappat i vikt gör inte mig ett endaste dugg. Om ett par dagar kommer jag gått upp det jag tappat och lite till…

Imorgon ska jag börja tvätta och sortera bebiskläder. Har en hel massa andra saker jag måste ta tag i nu när jag ändå inte har något särskilt för mig. Köksmöbler, fixa bilen, Minis rum, maila lite folk, fixa med a-kassa och arbetsförmedling, köpa gungstolar, köpa diverse småprylar till Mini (skötbord och sånt).

Men nu ska jag packa upp det sista och sen trilla i säng.