Uttråkad

Shit, efter gårdagens städning kunde jag knappt stå eller gå. Satan i gatan, mina fogar! Det är läskigt när man riktigt kan höra benen i bäckenet skava mot varandra. *ryys* Att sätta sig och resa sig ur soffan bringade nästan fram tårar. För att inte tala om att vända sig om i sängen.

Men en god natts sömn senare och det är mycket bättre idag. Jag hade planer för dagen: åka och handla ingredienser till vaniljbullar, tekakor, kolakakor och drömmar om det var dåligt väder. Om det var fint tänkte jag röja lite i trädgården på de ställen där snön smält.

Regnet hänger i luften, så något trädgårdsröj blir det inte. Ingen bakning heller, vid närmre eftertanke. Jag vill inte ha så ont i bäckenet som jag hade igår. Och om jag försöker ta mig iväg till en affär för att handla och sedan sätter igång och bakar, så lär jag bli liggande sen. Så, nä, jag svängde ihop en kardemummakaka i all hast som nu står i ugnen och gräddas. Det får räcka för idag.

Men vad ska jag gööööra dådå?

Jag är mycket nyfiken på trädgården. Jag har ju ingen aning om vad som döljs under snön. Mer än kilovis med vissna löv. Det kommer bli till att kratta sen! Jag vet inte vad som finns i rabatterna, om det nu finns något alls. Det riktigt kliar i fingrarna på mig att sätta igång. Men den här första sommaren kommer jag nog mest bara att gå runt och titta på vad som finns och planera för vad jag vill göra. Och om jag ska vara riktigt ärlig mot mig själv: jag kommer inte kunna pyssla i trädgården när den tiden kommer. Och om mitt bäcken någonsin blir sig likt igen när Mini kommit, kommer jag nog ha fullt upp med annat.

Så som sagt, i år ska jag bara titta, rensa lite ogräs, planera. Nästa år, när Mini kanske börjat gå, kan h*n få hjälpa mamman i trädgården :-)

Så nu ska jag väl slå mig ner framför kaminen och fortsätta läsa min bok.