Sammandragningar

De senaste tre dagarna har jag haft fantastiskt mycket sammandragningar. De gör inte ont, men det är obehagligt. Och emellanåt är de väldigt regelbundna, var fjärde minut. Jag känner mig inte orolig, det är mest irriterande. Funderar på att ringa förlossningen och fråga, men då kommer jag bara känna mig dum. Eller så säger de åt mig att komma in och det har jag då rakt inte lust med.

Äh, så länge de inte gör ont och så länge Minimys lever om där inne får det vara.

Den här helgen har varit långsam. Stackars Kärleken fick dessutom jobba över igår, kom inte hem förrän närmare 20 på kvällen. Han åkte hemifrån kl 6 på morgonen. Han åt lite, vi kollade lite på tv, sen var det dags för honom att sova eftersom han ju fick en timme mindre sömn pga sommartiden.

Men imorgon kommer jag ha att göra. Först ska jag till psykologen (samma som jag var hos där innan jul nångång). Det känns verkligen inte nödvändigt, men jag stämmer hellre i bäcken osv. Jag vet ju att risken för post partumdepression är ganska hög för mig. Och då är det bra att ha en redan etablerad kontakt.

Senare på kvällen är första träffen på föräldrautbildningen.

Och på tisdag ska jag till sjukgymnast.

Dessutom har jag stora planer på saker jag vill baka. Jag tänker att det kan vara bra att fylla frysen, för när vi eventuellt får besök efter Mini har kommit, så kommer vi inte orka stå och baka och greja. Har också planer för att göra en massa storkok, så vi inte behöver fundera ut middagar, handla och laga mat så mycket den första tiden. Vi lär ha fullt upp med annat misstänker jag.

Nu börjar Morden i Midsomer, så nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med Mysbert och Mini.