Tröttmössa

Idag är jag trött! Kan bero på kombinationen dålig sömn (elakartad rövlossning, upp och kissa massa gånger, mardrömmar, sjuka svettningar) och den där envisa förkylningen som inte vill ge med sig. Jag hostar fortfarande upp små bitar av mina lungor och snyter ut utomjordingar från näsa och bihålor. Äckligt på min ära!

Hur som helst var vi hos sjukgymnasten idag och hon visade några bra övningar och vi pratade en del om den kommande förlossningen. Vi bygger skyddsnät på alla håll och det känns fint. Jag är så evinnerligt glad att det är just Kärleken och jag som ska göra det här tillsammans! Han är bäst, min Kärlek!

Efter sjukgymnasten käkade vi lite lunch innan Kärleken gick på sitt jobbpass.

När jag kom hem var jag så trött att jag trillade ihop i en hög på soffan och sov en timme. Sen var det bara att pallra sig iväg till Enköping och storhandla. Det gick riktigt bra med fogarna.

När jag kom hem satt jag en stund i solen på verandan och åt en glass och tittade ut över landskapet. Så underbart! Vi kommer få det ljuvligt här i vår och sommar! Jag och Mini kommer nog bo ute på verandan. Den är så bra - på morgonen är det sol i ena kortändan och skugga i den andra och på kvällen är det tvärtom. Då kan Mini vara i skuggan samtidigt som mamman är i solen hela dagen. Åh, vad jag längtar efter att Mini ska komma ut och hälsa på oss här på utsidan!

De senaste dagarna har vi varit så oroliga för att det är något i det här huset som gör Kärleken allergisk. I ca 1½ vecka har han varit ordentligt allergisk. Jag har gjort allt för att underlätta. Städat, tvättat alla sängkläder, öppnat alla ventiler (trots att det blir snorkallt inne), hängt ut täcken och kuddar på vädring. Inget har hjälpt, snarare tvärtom. Igår kom jag på vad det var. Pollen. Kärleken är allergisk mot al och det är måttliga till höga halter av alpollen i luften. Så schysst av mig att jag dragit in ännu mer pollen då genom att vädra och öppna ventiler :D Igår stängde jag alla ventiler och som genom ett mirakel kände han inte något av allergin inatt eller idag.

Nu ska jag försöka orka plocka ur diskmaskinen och fixa iordning lite i köket. Det ser ut som en bombad bordell där ute.